Met Aandacht

Hoe vaak lees je stiekum je mail als je in een meeting zit? Hoe vaak is je facebook, twitter timeline interessanter dan ontbijten met je kinderen? Hoe vaak heb je je boterham al half op als je van de keuken naar de tafel loopt? Wanneer was de laatste keer dat je niet op je telefoon gekeken hebt terwijl je in de speeltuin stond?

En dan heb ik het nog over fysieke aandacht en niet ergens anders aan denken als je met iemand staat te praten, je een boek of de krant leest, je je kind vraagt hoe haar dag was?

Meer doen met aandacht is een van de keuzes die ik gemaakt heb in deze maand waarin de afleiding minimaal was. De keerzijde hiervan is dat ik we ook vaker voor kies dingen niet meer te doen waar je niet de aandacht voor hebt.

Posted: April 10th, 2012
Categories: Uncategorized
Tags:
Comments: No Comments.