Hier hadden mijn contact gegevens kunnen staan

Veel mailtjes eindigen met:

Vriendelijke groet.
Naam

Eventueel gevolgd door:
Sent from my iphone/windows phone/htc/samsung

Met name dat laatste regeltje gaat dit om. Op die plek had ook je telefoon nummer kunnen staan. Het komt namelijk wel eens voor dat ik niet meteen een contact van iemand aanmaak als ik iemands mail krijg waardoor ik dan op zoek moet naar dat ene mailtje waarin het telefoonnummer stond.

Dat is dus de ergernis en er is een hele makkelijke oplossing.
Maak op je telefoon en in outlook en in je webmail een signature aan.
Dan liever niet zo’n signature die een half boek beslaat maar gewoon 1 simpele regel.

Naam – telefoonnr – mail@adres.nl

Op die manier kunnen mensen je altijd bereiken als ze dat willen. Het enige argument om dit niet te doen is omdat mensen bang zijn gebeld te worden. Wat dat betreft zal ik je gerust stellen. Ik heb mijn mobiele nummer al jaren onder elke mail die ik verstuur en ik wordt nooit daardoor gebeld door ongewenste mensen. Zelfs op de titelslide van al mijn presentaties staat mijn mobiele nr en ook daardoor ben ik nog nooit lastig gevallen.

Posted: February 4th, 2017
Categories: Uncategorized
Tags:
Comments: No Comments.