Social media dieet

Een gemiddelde Facebook gebruiker zit 6 tot 7 uur per week op Facebook.  Dat is een uur per dag. In die tijd kan je in een paar maanden een nieuwe taal leren of een instrument bespelen of in een paar jaar een studie doen.  

Wat is er dan op Facebook te halen wat waardevoller is dan dat? Foto’s van heerlijke maaltijden, de wetenschap dat deze of gene op de een of andere plek is,  foto’s van feestjes waar je niet bij bent, interessante weetjes en artikelen.  

Als ik heel eerlijk ben ben ik vooral geïnteresseerd in dat laatste.  Ik ga op FB dieet. Ik ga alleen nog maar artikelen posten die ik interessant vind en als je wilt weten wat ik eet, waar ik ben of wat ik doe moeten we elkaar snel weer zien want dan vertel ik je alles.  

Om mijn drie jaar interesses uit elkaar te halen zal ik op LinkedIn posten over business, op Twitter over tech en op Facebook met name over maatschappelijke thema’s en hier…hier vinde je wat ik denk. 

Posted: February 6th, 2017
Categories: Uncategorized
Tags:
Comments: No Comments.