Boeken 2020

Ik houd al een paar jaar lijstjes bij van de boeken die ik gelezen in een jaar heb en ik raak ze steeds kwijt (omdat ik van de ene tool naar de andere ga qua notetaking). Nu kwam ik mijn blog tegen wat al sinds 2012 op deze plek leeft en nog steeds niet “kwijt” is dus vanaf nu ga ik mijn gelezen boeken hier bijhouden. Nog even een inhaler van 2020 (boeken 2019 ben ik helaas dus kwijt).

 • Ikigai
 • Shackletons Way
 • Finse Dagen – Herman Koch
 • A long petal of the sea – Allende
 • Het gewicht van de worden – Mercier
 • Measure what matters – John Doer
 • Choachin Salespeople into Sales Champions
 • Het Rosie Resultaat
 • Prepared
 • An American Marriage
 • Grip
 • Talking to Strangers – Gladewell
 • Good Strategy Bad Strategy
 • Keer uw kind kennen
 • De man en zijn wielerverhalen
 • Het Tibetaans Boek van Leven en Sterven
 • Live like a Stoic
 • Man searching for meaning
 • Making History – Fry
 • Grote Verwachtingen – Mak
 • De Renner – Krabbe
 • The Good Ancestor: How to think long term in a short term world – Krznaric
 • The Promised Land – Obama
 • De Pest – Kamu
 • Strangers in their own land
 • The future we choose
 • Epiloog bij in Europa – Mak
 • Zero impact man –
Posted: January 29th, 2021
Categories: Uncategorized
Tags:
Comments: No Comments.